Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 14 mei 2018

Geesinknorba toont toekomst van schone afvalinzameling

Op de internationale vakbeurs voor water-, afval- en grondstoffenbeheer Ifat pakt de Geesinknorba Group groots uit. Er is dan ook een hoop interessant nieuws vanuit Emmeloord. Sinds de komst van de nieuwe eigenaar zijn er bijzondere innovaties op het gebied waterstof en volledig elektrische- en hybride aandrijving.

Electrische wagen  (21 van 34) (2).jpgEen elektrisch inzamelvoertuig van Geesinknorba.
Foto: Geesinknorba

Voor het eerst zullen deze innovaties naast elkaar te zien zijn op één stand, belooft Geesinknorba. Tijdens deze Ifat wordt ook de nieuwe N4 voor het eerst getoond. Bij deze ontwikkelingen hoort ook een nieuwe branding, nieuwe huisstijl en nieuwe ideeën. Uiteraard zijn het geweldige team en goede sfeer gebleven. Genoeg reden om langs te komen, aldus het bedrijf. Op het buitenterrein zijn er drie Trucks in Action, waaronder de nieuwe Norba N4-LWS en de Geesink GPM die compleet door waterstof
wordt aangedreven. Bezoekers worden uitgenodigd om vooral te zien én te luisteren hoe deze voertuigen het verschil gaan
maken.

Op de vernieuwde stand laat Geesinknorba de Norba N4-TH en Norba MF-flexi 4 zien met meerdere slimme compartimenten.
Ook de volledige elektrische Geesink Lion Power Pro, Geesink GPM IV GEC/GHC, Geesink GPM IV Split Lion Power DBP en de Kiggen PD-pers worden getoond. Naast deze voertuigen laat het bedrijf zien hoe het de uptime van de fleet van klanten en prospects verder wil verhogen.

De Ifat vindt van 14 tot en met 18 mei 2018 plaats in München. Geesinknorba bemant stand FGL711/9 op de vakbeurs.

Meer weten over Geesinknorba?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! mei 2018 (nummer 3)